Bryllupsreise kombinasjon til Aruba og Curacao

Opplev mer under bryllupsreisen og kombiner to karibiske øyer. Aruba er kjent for sine lange sandstrender og krystallklare vann. På Aruba finner dere avslapning, sol, bad, shopping og et godt utvalg av restauranter. Bare 30 minutters flytur unna ligger naboøya Curacao. Her er det flotte forhold for dykking, og mulighet for å svømme med delfiner. Hovedstaden på Curacao, Willemstad, er også verdt noen besøk.


Bosteder på Aruba


Bucuti & Tara Beach Resort firestjerners pluss hotell

Bucuti & Tara Beach Resort Aruba

Bucuti ligger vakkert til på den fineste delen av Eagle Beach. Dette er Arubas eneste hotell som kun tilbyr ferier for voksne. Hotellet er kjent for sin gode service og intime atmosfære. Bucuti har de siste årene gjort store investeringer for å ytterligere heve sin allerede høye standard. Dette er virkelig en perle, noe mange har funnet ut, for her må man være tidlig ute med bestillingen. Solnedgangen er fantastisk og må oppleves under en romantisk middag på stranden. Hele hotellet er røykfritt.

Hilton Aruba Caribbean Resort fem stjerners hotell

Hilton Aruba Caribbean Resort - former Radisson Aruba Resort

Tidligere Radisson Aruba Resort. Dette er hotellet hvor tidligere dronning Beatrix av Nederland pleier å bo når hun er på Aruba, og et av de beste på Palm Beach delen av Aruba. Hotellet gjennomgikk en stor renovering i 2011 og har 355 rom og suiter. Hotellet har gratis internett, et eforea™ Spa, flere fine restauranter og barer, samt flotte bassengområder. Hilton Aruba Caribbean Resort passer for dere som liker å bo komfortabelt med et bra utvalg av aktiviteter rundt seg. Det finnes også et fem-stjerners PADI-dykkesenter på hotellet.

Bosteder på Curacao


Avila Beach Hotel Curacao firestjerners hotell

Avila Beach Hotel Curacao

Avila Beach Hotel Curacao ligger rett på en vakker, privat sandstrand, bare fem minutter fra hovedstaden Willemstad. Den eldste delen av hotellet er en historisk bygning som opprinnelig var guvernørresidens på 1700-tallet. Hotellet har blitt utvidet gjennom årene, og har idag flere anneks som alle har sin unike stil. Denne spesielle atmosfæren er med på å gjøre Avila til ett av Curacaos beste hoteller. Maten holder høy standard, og hotellet er også kjent for sin bluesrestaurant hvor det er levende musikk to ganger i uken.

Hilton Curacao Resort firestjerners hotell

Hilton Curacao Resort

Dette er et av de eldste hotellene på Curacao, bygd på et nederlandsk fort fra 15-hundretallet ved Piscadera Bay, med to private sandstrender. Hotellet har tre restauranter og to barer, et stort svømmebasseng, barneklubb og eget barnebasseng, minigolf, tennisbaner, dykkesenter, The Colour of People Spa og et Hilton LivingWell treningssenter. Alle rom ble totalrenovert i 2013.


Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

e-post: post@ibsenreiser.no
Tlf. (+47) 22 83 92 15

Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...