Bryllupsreise til Curacao

10 netter fra kr. 31.518,-
for dere begge, med frokost inkludert

Curacao passer godt for de som vil ha en romantisk ferie med sol og bading. Øya har over 40 strender og noen av de beste hotellene ligger på en av disse strendene. Det finnes også flere uberørte strender og bukter som er verd et besøk. Livet under vann er meget rikt og det er en opplevelse å snorkle og dykke her. Hovedstaden, Willemstad, er også verd et besøk. Her kan en kjøpe frukt fra det flytende markedet, eller spise lunsj på en lokal restaurant.

Om kvelden finnes det mange romantiske restauranter i byens gamle festning. Standarden på Curacao er gjennomgående høy og atmosfæren er typisk avslappet karibisk.

Vi anbefaler å leie bil et par dager for å kunne oppdage Curacao. Dette er den beste måten å oppleve øyas bortgjemte strender, nasjonalparken og de gamle plantasjehusene.

Avila Beach Hotel Curacao firestjerners hotell


Avila Beach Hotel Curacao

Avila Beach Hotel Curacao ligger rett på en vakker, privat sandstrand, bare fem minutter fra hovedstaden Willemstad. Den eldste delen av hotellet er en historisk bygning som opprinnelig var guvernørresidens på 1700-tallet. Hotellet har blitt utvidet gjennom årene, og har idag flere anneks som alle har sin unike stil. Denne spesielle atmosfæren er med på å gjøre Avila til ett av Curacaos beste hoteller. Maten holder høy standard, og hotellet er også kjent for sin bluesrestaurant hvor det er levende musikk to ganger i uken.

Hilton Curacao Resort firestjerners hotell


Hilton Curacao Resort

Dette er et av de eldste hotellene på Curacao, bygd på et nederlandsk fort fra 15-hundretallet ved Piscadera Bay, med to private sandstrender. Hotellet har tre restauranter og to barer, et stort svømmebasseng, barneklubb og eget barnebasseng, minigolf, tennisbaner, dykkesenter, The Colour of People Spa og et Hilton LivingWell treningssenter. Alle rom ble totalrenovert i 2013.Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

e-post: post@ibsenreiser.no
Tlf. (+47) 22 83 92 15

Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...