Arica – Lauca nasjonalpark - Chungará-sjøen

Arica – Lauca nasjonalpark - Chungará-sjøen Bildet over viser Chungará-sjøen

4 dager / 3 netters tilvalgspakke fra Arica

Denne turen tar utgangspunkt i kystbyen Arica bare 18 km syd for Peru. Fra Arica blir det flere spennende utflukter som omfatter vakker natur og spennende historie. I Lluta-dalen og Azapa dalen kan dere se nærmere på geoglyfene i åssidene. Disse menneskelagde bildene avbilder blant annet mennesker og fugler, og er mellom 30 og 60 m brede. Lauca nasjonalpark er kjent for sitt vakre landskap med vulkaner og verdens høyest beliggende innsjø. Det blir også besøk i San Miguel de Azapa, med dets oldsaksamling som omfatter mumier som er blant verdens eldste.


Dag 1 Ankomst Arica
Ankomst Chacalluta-flyplaseen i Arica. Velkomst og bistand med transfer til valgt hotell. Om ettermiddagen blir det omvisning i Arica by. Overnatting.
Dag 2 Arica – Lauca nasjonalpark - Chungará-sjøen – Putre
Heldagstur med buss. Ferden går fra hotellet mot nasjonalparken El Lauca, tvers over Lluta-dalen der vi ser nærmere på geoglyphene i åssidene, før vi ankommer byen Poconchile med sin interessante kirkebygning. Vi får også med oss en byrundtur i Socoroma. Deretter besøker vi Lauca nasjonalpark, som omfatter Chungará-sjøen, verdens høyest beliggende innsjø (4500 m over havnivå). Det fredfylte vannet speiler vulkanene Parinacota, Pomerape, Quinchazata og Guallatire, med sine permanente fumaroles der røyken alltid siver frem; nasjonalparken er også hjemstedet til hundretalls av guanacoer, alpakkaer, vicunaer, vizcachaer og andre lamaarter. Etter lunsj er det omvisning i byen Putre. Tilbake til Arica. Overnatting.
Dag 3 Arica - Azapadalen
Halvdagstur til denne fruktbare dalen, på grensen til Sombrero Hill med sin utstrakte samling av geoglyfer. Vi besøker det arkeologiske museet i San Miguel de Azapa, med dets oldsaksamling fra det omkringliggende området. Permanente og temporære utstillinger omfatter mumier, som Chinchorro, som med sine 7600 år er blant de eldste i verden.
Dag 4 Avreise Arica
Transfer fra hotellet til flyplassen.


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...