Fluefiske i Patagonia

6 dager / 5 netters tilvalgspakke fra Balmaceda

Fiske etter regnbueørret i Patagonia er en drøm for de fleste fluefiskere, og på denne turen får du oppleve noe av det flotteste denne delen av verden har å by på. Her er det krystallklart vann og bitevillig ørret med skikkelig størrelse. Under oppholdet har du tilgang til våre fiskeguider og bor og spiser godt.
Dag 1 transfer til hotellet, og fisking ved «La Pasarela»
Fra flyplassen ved Balmaceda tar vi deg gjennom et frapperende landskap til det sørlige området, med et kort stopp ved utsiktspunktet Cerro Castillo der du får et spektakulært panorama over Río Ibáñez-dalen. Her får du også lunsj i en stedstypisk restaurant. Ved ankomsten til hotellet møter vi deg med en velkomstdrink. Avhengig av ankomsttiden kan du eventuelt dra direkte på den første fisketuren til «Pasarela». I disse vakre omgivelsene er fangsten nærmest garantert, hele tiden i selskap med våre profesjonelle guider. Mot kvelden vil du oppleve en middag fremstilt av regionens beste ingredienser, som en perfekt avslutning på en lang og opplevelsesrik dag.
Dag 2 fluefisking på River Baker
Langs den legendariske Southern Highway treffer du på tallrike naturskatter, som der hvor elvene Baker og Nef møtes. Her kan du observere et spektakulært fenomen uten sidestykke, der den mest vannrike elven i Chile konfronterer vannmassene i Nef. Under båtturen på en av Chiles mest slående elver vil våre spesialtrente guider vise deg de beste plassene for fluefiske etter regnbueørret og fario, mens du omgis av den unike skjønnheten i landskapet. Ved bredden av Baker-elva nyter du en utsøkt lunsj, tillaget av vår kjøkkensjef.
Dag 3 fluefiske på elvene Maiten og El Maquí
Fra haciendaen går turen mot Chile Chico, og underveis passerer vi landsbyen Puerto Guadal. Etter om lag 30 km når du frem til elven Maiten, som tar deg i nesten 4 km's lengde gjennom vakre skoger før du kommer til innsjøen General Carrera. Etter en deilig lunsj i vakre omgivelser fortsetter ferden til Maqui-elven, som utmerker seg spesielt med imponerende vannfall, uspolert natur og en overflod av fisk. Tilbake på haciendaen venter som vanlig en utsøkt middag, der du får mulighet til å smake på stedstypiske retter av lam, okse, fasan, kanin, hare, villsvin, laks og mer til.
Dag 4 fluefisking i nasjonalreservatet Tamango
Kort tid etter landsbyen Cochrane omtrent 70 km fra Hacienda Tres Lagos, kommer du til nasjonalreservatet Tamango – et utsøkt og spesielt a billedskjønt sted. Reservatet er perfekt for fluefisking, med krystallklart vann og bitevillig ørret på skikkelig størrelse. Etter lunsj i trivelige omgivelser starter en spasertur gjennom uberørte skoger der du med litt flaks kan observere den sjeldne «Huemules» – rådyrarten som er et nasjonalsymbol for Chile, og totalfredet på grunn av utryddingsfaren.
Dag 5 fluefisking på innsjøene General Carrera og Bertrand
På denne turen blir du kjent med de spektakulære breddene til innsjøene General Carrera og Bertrand. Når du har gått om bord fra den vestlige bredden av General Carrera-sjøen, blir det flere stopp ved strender som er spesielt utvalgt av guidene våre, perfekt for fluefisking. Etter en gourmetlunsj kommer du til «Pasarela», stedet der General Carrera-sjøen går over i en kort og bred elv som forsyner innsjøen Bertrand.
Dag 6 retur til Balmaceda-flyplassen
Avhengig av avgangstiden vil du etter frokost eller lunsj bli brakt til flyplassen under de samme komfortable forholdene som du opplevde ved ankomsten. Også her vil du bli ledsaget av guidene våre, som gir deg all den oppmerksomhet du måtte ønske.

Pris for to personer i perioden i høysesong (november - april) - kr. 58.590,-

Prisen inkluderer:
- Transport fra/til Balmaceda flyplass.
- Overnattinger i dobbeltrom.
- Alle måltider.
- Fri bar (tillegg for eksklusive viner og Cognac etc.).
- Fisketurer, kajak, sykler, fotturer, turer med buggy, rideturer.
- Tilgang til naturlige varme kilder.
- Fiskekort.
- Fluefiskekurs.
- Kurs i fluebinding.


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...