Bryllupsreise i Costa Rica med Karibia og Stillehavet

12 dager / 11 netter

San Jose | Tortuguero | Arenal | Monteverde | Manuel Antonio
Costa Rica er virkelig et av de vakreste landene i verden, og dermed et perfekt reisemål for en uforglemmelig bryllupsreise. Vi har lagt opp turen med tanke på de som ønsker litt aktivitet; med reise gjennom regnskog, overnattinger i Tortuguero ved det karibiske hav, noen dager ved den aktive vulkanen Arenal med sine varme kilder, og ikke minst, ved stillehavsperlen Manuel Antonio.

Alle våre reiser går med rutefly og legges opp etter den enkelte kundes ønsker. Benytt gjerne reiseruten som den er, eller be oss om å tilpasse reisen etter deres ønsker for andre romtyper eller et annet antall netter. Vi har selv besøkt alle stedene vi tilbyr.
Dag 1 - fra Norge til San Jose
Dere flyr til San Jose, hvor dere blir møtt og ønsket velkommen av vår lokale representant og kjørt til Hotel Real InterContinental i San Jose. Overnatting på Real Intercontinental Hotel, med frokost inkludert.
Dag 2 - fra San José til Tortuguero
Etter frokost blir dere hentet på hotellet og transportert til Tortuguero hvor dere skal bo i et standardrom på Manatus Hotel, med alle måltider inkludert. Nasjonalparken Tortuguero er en av de mest allsidige av Costa Ricas nasjonalparker, med 11 distinkte økosystemer, fra høytliggende regnskog til urterike våtmarksamfunn.

Manatus Hotel gir sine gjester en sjeldent god følelse av velvære og komfort. Gjesterommene er designet for fred og inspirasjon, og gir deg vakker nærkontakt med det omkringliggende miljøet og dyrereservatet, samtidig som det sikrer deg komfort og ro i sjelen.
Dag 3 - i Tortuguero
Bybesøk i løpet av dagen. Alle måltider er inkludert.
Dag 4 - fra Tortuguero til Arenal
Frokost på hotellet i Tortuguero. Etter lunsj blir det busstransfer til Arenal hvor dere skal bo på Arenal Kioro Hotel, med frokost inkludert.

Arenal Kioro Hotel er blant det beste som finnes for luksusopphold i hele Arenal-området. Den storslåtte beliggenheten sørger for praktfull utsikt til Arenal-vulkanen. Resort­hotellet er gunstig lokalisert ti kilometer nordøst for byen La Fortuna, som er inngangsporten til Arenal-området.
Dag 5 - i Arenal
Frokost på hotellet. På dagen besøker dere Arenal Hanging Bridges.

Arenals hengebroer er et av de vakreste og mest miljøvennlige naturprosjekter i Costa Rica. Beliggende rett foran Arenal-vulkanen og midt under luftkorridoren som følges av trekkfuglene mellom Nord- og Sør-Amerika, tar prosjektets stier og broer deg inn i hjertet av den primære regnskogens fugler, blomster og fyldige vegetasjon. Med sikker og enkel tilgang fører stiene deg inn i en vakker skog. Fra de mektige hengebroene titter du ut over et tett lag av tretopper, med vulkanen som overveldende bakteppe.

Dag 6 - i Arenal
Frokost på hotellet. Dagen brukes på Sky Tram & Sky Trek.

Dere blir hentet etter frokost for å besøke Arenal Sky Tram & Sky Trek.

Sky Tram: Denne gondolbanens åpne vogner gir dere et annet perspektiv på Arenal-vulkanen og innsjøen, ledsaget av en lokalkjent guide. Sky Tram stopper ved en vid observasjonsplattform.
Sky Trek: Her har de modige mulighet til å forsøke en tur gjennom parken med zip-line (frivillig). Turen følger langs 8 solide vaiere med en samlet lengde på 2,8 km. Hvert vaierstrekk har en lengde på fra 30 til 750 meter, og med en maksimal høyde på 200 meter over bakken.

Dag 7 - fra Arenal til Manuel Antonio
Frokost på hotellet. Busstransfer til Manuel Antonio hvor dere skal bo i en suite med havutsikt på Hotel Parador de neste 3 nettene, med frokost inkludert. Her i den praktfulle kystskogen i Manuel Antonio tilbyr hotellets velutstyrte suite en utsikt over vakre og frodige omgivelser som du knapt har sett maken til. Hotellet har to restauranter, tre barer, tre svømmebasseng, jacuzzi, spa, minigolf, tennisbane og trådløst internett.

Hotel Parador ligger rett ved Manuel Antonio Nasjonalpark, og tilbyr gratis tilbringertjeneste til og fra nasjonalparken flere ganger daglig.

Dag 8 og 9 - i Manuel Antonio
Overnattinger i Suite på Parador Hotel, med frokost inkludert. Dagene til egen disposisjon.

Dag 10 - fra Manuel Antonio til San Jose
Etter frokost blir det busstransfer tilbake til Hotel Real Intercontinental i San Jose hvor dere overnatter den siste natten i Costa Rica.

Dag 11 - avreise fra San Jose til Norge
Dere blir hentet på Hotel Real InterContinental og kjørt til flyplassen for å fly hjem til Norge.

Dag 12 - ankomst Norge


Priseksempler:

Det er for tiden stor variasjon i prisene på grunn av kronens bevegelse mot USD.
Vennligst ta kontakt for priser!


OBS: Det er mulig å stoppe i New York på vei til/fra Costa Rica. Be gjerne om tilbud hvis dere ønsker dette.


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...