Chiles viner: Vinruten i Curico

Chiles viner: Vinruten i Curico Bildet over er fra Concha y Toro

5 dager / 4 netters tilvalgspakke fra Santiago

Chile har svært gode naturlige forutsetninger for vindyrking. Beliggenheten mellom Andesfjellene i øst og det kalde Stillehavet i vest gir stort potensiale for kvalitetsvin. De viktigste dyrkingsområdene ligger i Central Valley, som strekker seg mer enn 200 km sørover fra hovedstaden Santiago. På denne turen får du sett den chilenske landsbygden og besøkt flere vingårder.
Du får se produksjonene og smakt på vinen. Turen avsluttes med noen dager på egenhånd i Santiago.

Dag 1, Santiago
Velkomst på flyplassen med transfer til hotellet. Avreise fra hotellet på ettermiddagen. Turen går mot byen Pirque, i utkanten av Maipo-dalen – en region som er kjent for å omfatte alle de mest tradisjonelle vingårdene i Chile, og som har de karakteristiske egenskapene som gjør den ideelt egnet til produksjon av de mest elegante rødviner. Vingården Concha y Toro er godt kjent for nordmenn; den ble grunnlagt av Don Melchor de Santiago Concha y Toro i 1883. I dag omfatter vingården mer enn 750 hektar med vinranker i ulike deler av regionen, og dyrker noble chilenske viner av Cabernet Sauvignon og andre franske druer. Omvisning i parken, vinmarkene og gjæringsanlegget. Retur til hotellet i Santiago.
Dag 2, Santiago
Frokost. Halvdagstur med turistbuss rundt om i Santiago by. Avreise fra hotellet på ettermiddagen. Ferden følger vakre Route 68 gjennom landlige landskap på den chilenske landsbygden, til dere ankommer Undurraga Vineyard, grunnlagt 1885 av Francisco Undurraga Vicuña. Omvisningen omfatter en orientering om produksjonsprosessen for vinen, inkludert flasketapping, etikettering og vinifikasjon, før dere besøker parken som er designet av den franske landskapsarkitekten Pierre Dubois. Retur til hotellet i Santiago.
Dag 3, Santiago
Frokost. Avreise fra hotellet og transfer til jernbanestasjonen i Santiago, for ombordstigning på toget til Curico (togturen tar ca 2,5 timer hver vei og togbilletten er inkludert). Dere blir møtt på stasjonen av personale fra Curico Valley, der dere skal besøke 3 vingårder langs Curico-vinruten, med lunsjmeny inkludert. Etter det siste besøket blir det transfer til jernbanestasjonen for å ta toget tilbake til Santiago. Ved ankomst til Santiago er det transport til hotellet.
Dag 4, Santiago
Frokost. Dagen til egen disposisjon. Overnatting.
Dag 5 Santiago
Frokost. Transfer fra hotellet til flyplassen.

Priseksempler:


Vennligst kontakt oss for pris.

Turen starter i Santiago de Chile. Priser per person i dobbeltrom, med program som beskrevet over.


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...