Santiago – Sørlige Patagonia – El Calafate (Argentina)

Santiago – Sørlige Patagonia – El Calafate (Argentina) Bildet over viser Magellan pingviner fra Torres del Paine nasjonalpark

7 dager / 6 netters tilvalgspakke fra Santiago

Rundreisen starter med by-rundtur i Chiles hovedstad, Santiago, og fortsetter sydover til Torres del Paines nasjonalpark, som er en av Chiles vakreste nasjonalparker med isbreer, fjorder, innsjøer, fosser og et rikt dyreliv. Fra Chile går turen over grensen til Argentina og byen El Calafate. Byen er utgangspunkt for å besøke Los Glaciares nasjonalpark og Perito Moreno-isbreen som står på Unesco's Verdensarvliste.
Dag 1, Santiago
Transfer fra flyplassen til ditt utvalgte hotell. Formiddagen bruker vi til en panoramisk halvdagstur til de viktigste attraksjonene i hovedstaden Santiago, med fyldig historie i kontrast til moderne skyskrapere. Vi besøker Goverment Palace, hovedmøteplassen «Plaza de Armas», Santa Lucia Hill, Metropolitan-parken og de eksklusive boligområdene Vitactura og Las Condes. Resten av dagen er til fri disposisjon. Overnatting.
Dag 2, Santiago – Punta Arenas –Puerto Natales
Frokost. Til nærmere opplyst tid er det transfer fra hotellet til flyplassen, der vi flyr til Punta Arenas. (Daglige flyvninger, 4 timer). Ved landing blir det transfer til den offentlige bussterminalen i Punta Arenas, der vi bestiger rutebussen til Puerto Natales. (249 km, 3 timer). Transfer fra bussterminalen i Puerto Natales til ditt utvalgte hotell for overnatting.
Dag 3, Puerto Natales – Serrano- og Balmaceda-isbreene
Frokosten serveres i restauranten på hotellet. Ved åttetiden går vi om bord i båten, og gleder oss til en hel dags båttur til isbreene Serrano og Balmaceda. Vi er tilbake i havnen mellom 16 og 17. Overnatting. ** Daglige seilinger bare i månedene september til og med mars. Fra april til september seiler vi bare på søndager, og da med forbehold om gunstige værforhold.
Dag 4, Puerto Natales – Torres del Paine nasjonalpark
Frokosten serveres i restauranten på hotellet. Deretter er det avreise fra hotellet, på heldagstur til Torres del Paine nasjonalpark. Lunsj er på individuell basis. Vi returnerer til hotellet om ettermiddagen. Overnatting.
Dag 5, Puerto Natales – El Calafate
Frokosten serveres i restauranten på hotellet. Deretter blir det transfer fra hotellet til bussterminalen, der vi tar rutebussen til El Calafate (Argentina, om lag 5 timer). Ved ankomst El Calafate blir det transfer til ditt utvalgte hotell. Overnatting.
Dag 6, El Calafate – Perito Moreno-isbreen
Frokost. Heldagstur til Perito Moreno-isbreen. Inntil den sørlige enden av den argentinske innsjøen ankommer vi den nasjonale isbreparken før vi krysser den Magellanske halvøyen før vi er fremme ved Perito Moreno-isbreen. Fra gangbroene studerer vi sporene av isbreens forflytning langs bakken, mens vi nærmer oss isbreens vegg og kan beundre dette monumentet fra Unesco's Verdensarvliste *. Turen omfatter ikke lunsj. Vi returnerer etter hvert til hotellet for overnatting.
Dag 7, El Calafate
Frokost. Til nærmere anvist tid blir det transfer fra hotellet til flyplassen.

Priseksempler:

Vennligst kontakt oss for pris.

Media

Video fra BBC om Patagonia


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...